Mihaela Hurezeanu
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Calatoria mea in dezvoltarea personala a inceput in anul 2012, dar adevarata schimbare s-a produs din 2014 cand am intrat in John Maxwell Team.

Atunci cand esti intr-un mediu propice dezvoltarii, care te provoaca sa devii cea mai buna versiune a ta, poti creste cu adevarat, si poti adauga valoare oamenilor din jurul tau, ajutandu-i sa isi atinga potentialul maxim.

Dacă tu te schimbi, totul se schimbă în jurul tău. Dacă tu crești, totul crește odată cu tine!

Există o singură condiție: trebuie să fii primul care își pune toată încrederea în tine!

Indiferent unde te afli acum, indiferent cât de rea sau cât de bună este situația ta, te asigur că potențialul tău este infinit mai mare decât rezultatele pe care le ai în prezent. 

Eu voi fi recunoscătoare și onorată să te însoțesc în această călătorie. 

Mihaela Hurezeanu

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.