Mihaela Hurezeanu
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Cine sunt

Călătoria mea în dezvoltarea personală a început în anul 2012, dar adevarata schimbare s-a produs din 2014 când m-am alăturat John Maxwell Team.

Atunci când ești într-un mediu propice dezvoltării, care te provoacă să devii cea mai bună versiune a ta, poți crește cu adevărat și poți adăuga valoare oamenilor din jurul tău, ajutându-i să își atingă potențialul maxim.

Mi-am dezvoltat pasiunea de a investi în oameni și de a-i ajuta să devină mai buni, mai întâi în comunicare – Toastmasters - și apoi în domeniul dezvoltării personale.

În calitate de trainer și coach lucrez cu antreprenori şi freelanceri ajutându-i să își îmbunătăţească rezultatele, să “facă lucrurile să se întâmple“. Am început să fac asta atunci când am înţeles că  succesul și împlinirea în viaţă depind - dincolo de efortul personal -  de felul în care gândim şi de modul în care interacţionăm cu oamenii.

Ceea ce îmi dă energie e bucuria oamenilor când descoperim împreună soluții și pași de acțiune pentru a trece la nivelul următor în viaţa sau afacerea lor.

 

Recâștigă-ți viața autentică: trăiește intenționat!

Traiul intenţionat înseamnă să trăieşti o viaţă care contează – nu doar să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Dacă ești ca majoritatea oamenilor, îți dorești ca viața ta şi timpul petrecut pe pământ să conteze.

Dacă vrei o călătorie care să-ţi schimbe viaţa şi care începe chiar azi cu mici acţiuni, ceva ce îţi va schimba viaţa în bine pentru totdeauna, atunci traiul intenţionat este pentru tine.

Încearcă gratuit experimentul de 7 zile

Poate că te întrebi: „Cum poate să-mi transforme viaţa un program bazat pe mici fapte valoroase?”

Traiul intenţionat pur şi simplu te îndrumă să descoperi şi să foloseşti talentele tale unice şi esenţiale pentru a adăuga în mod intenţionat valoare altor oameni. Nu ajuţi pur şi simplu, ci îţi stabileşti în mod intenţionat să adaugi valoare unei alte persoane. Acea intenţie face diferenţa: îţi va schimba felul prin care îţi vezi ziua şi lumea.

 

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.